COLIBRI

COLIBRI

COLIBRI

Datum: zaterdag 11 november 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van de Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon Colibri.

Colibri is een funk, soul en groove band uit de omgeving van Dordrecht. In 2000 is de band opgericht en in ruim 20 jaar heeft Colibri op diverse podia in heel het land en zelfs in het buitenland gestaan. Zo heeft de band al op een aantal grote festivals gespeeld zoals het Culinesse festival in Rotterdam en op Haarlem jazz and more. Ook heeft Colibri een tour gedaan op Bonaire en Curacao, waar ze op de hot spots van de eilanden heeft gespeeld. De band bestaat uit 11 ervaren muzikanten met de liefde voor soulmusic.

De band bestaat uit: drums Raymond Leendertse, basgitaar Maurice Tahapary, gitaar Gilbert Pieters, keys Milko van Aalst, percussie Norman Pattiwael, hornsectie; trombone Mac de Roode, saxofoon Gertjan Pasveer, trompet Ronald Arkesteijn en de 3 vocalisten Daisy van Lingen Ellen Gal en Sharon Parinussa.

Repertoire
Ons repertoire laat zich niet in één woord omschrijven, vandaar dat we er drie gebruiken: Colibri, the funk, the soul, the groove. Discogangers, soulsisters en funkbrothers, er is voor ieder wat wils. Zolang het maar dansbaar is!
We spelen uit het verleden en heden en overgieten de nummers met onze Colibrisaus. Die is dan weer spicy, dan weer vet, maar altijd smaakvol. Onze missie is om ieder feest onvergetelijk te maken en iedereen met een brede lach naar huis te laten gaan. Onszelf incluis!

 

Bestel HIER je ticket.

.