COLD CASE, OVERRRULED & OPERATION HURRICANE

COLD CASE, OVERRRULED & OPERATION HURRICANE

Datum: vrijdag 9 februari 2018
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

In juli 2016 kruist het pad van de twee muziekvrienden en oud-bandcollega’s gitarist Raymond V. en drummer Robin A. Beiden hebben zij hun muzikale sporen ruimschoots verdiend in verschillende projecten door heel Nederland. Zij besluiten samen verder op te trekken met als uitgangspunt: kwalitatief hoogstaande, eigentijdse rocknummers schrijven waar je hart automatisch sneller van gaat kloppen om deze vervolgens aan het publiek te presenteren.

De doorgewinterde bassist Marcel D, welke eveneens zijn sporen binnen de Haagse muziekscene verdiend heeft, wordt met succes aangetrokken. De muzikale creativiteits- en energiebom van het drietal zorgt al snel voor de eerste muzikale producties. Opvallend is de waanzinnig strakke ritmesectie, aangevuld door het heerlijke, soms rauwe, melodieuze gitaargeluid. Toen de eerste 17 muzikale blauwdrukken stonden is het drietal op zoek gegaan naar een lead vocalist.

In oktober 2016 begint de zoektocht naar een gepassioneerde vocalist met ambitie, discipline, creativiteit, energie en uiteraard “de strot”. Nadat de oproep om te komen auditeren op internet is geplaatst melden zich meerdere kandidaten voor deze klus. De vocalist die perfect bleek aan te sluiten bij de wensen en ambities van het drietal was Mike Delta, die zich uiteindelijk in januari 2017 bij de band aansloot. Met uiteenlopende, soms taboedoorbrekende teksten en pakkende melodielijnen wist Mike Delta de bestaande producties origineel in te vullen en te complementeren.

Cold Case was geboren. Het pakkende rockgeluid in combinatie met de sprankelende energie die Cold Case live uitstraalt slaat al snel over op het publiek, waardoor elk optreden een waar feest wordt.

Cold Case heeft als doel om snel de grotere (festival)podia van Nederland te veroveren om hun geluid aan zo’n breed mogelijk publiek te presenteren.

.

Overruled 
Is een enthousiaste en energieke pop-rockband uit Zoetermeer. De band is ontstaan bij het CKC in Zoetermeer waar zij nog steeds wekelijks repeteren. Sinds september 2017 is de band versterkt met een nieuwe zangeres, Kristien Kooter. Verder bestaat de band uit Falko Hage (Gitaar), Marijn Hage (Gitaar), Arjen Schuurman Hess (Bass) en Kirsten de Vree (Drums). Overruled speelt een combinatie van bekende pop- en rocknummers in een ander jasje.

 

Operation Hurricane 
Een jong en high energy rocktrio uit Haarlem. De band is ontstaan uit een gedeelde passie voor alle soorten rockmuziek, waardoor de songs doordrenkt zijn met invloeden uit de classic rock/grunge en moderne rock. Met een hoge dosis energie, grungy vocalen, een ritmesectie die staat als een huis en ijzersterk gitaarwerk doen ze het stormen op het podium.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.