CHRIS VAN DER ENDE

CHRIS VAN DER ENDE

CHRIS VAN DER ENDE

Datum: donderdag 23 november 2023
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Dit jaar organiseert Hart voor Humor de tweede editie van de alternatieve oudejaarsconference. De conference van Chris van der Ende (comedian van het beruchte Hart voor Humor),  zal worden opgenomen op 14 én 15 december in Carré (café) Weltschmerz in Schiphol-Rijk (omgeving Amsterdam). De voorverkoop start 1 september via de nieuwsbrief op www.hartvoorhumor.nl

Na het succes van de editie in 2022 met meer dan 65.000 kijkers smaakt het naar meer. Hart voor Humor comedian, Chris van der Ende, zal in een uur vol satire en scherpe humor het jaar 2023 op de hak nemen.

Recensie NRC: “Haatcabaret”
Eerder dit jaar schreef NRC-columnist Bart Heijne over de oudejaarsconference: “Deze oudejaarsconference werd warm aanbevolen door radicaal-rechtse media. Chris zei over Rob Jetten dat hij een ‘flora-en-faunaflikker’ was. De opmerkingen over Rob Jetten (in 2022 red.) waar het publiek van Chris van der Ende van smulde, zijn homofoob. (…) Dit is de grondtoon van het Hollandse haatcabaret.”

Hart voor Humor reageerde op de kritiek van Bas Heijne: “We horen alleen maar complimenten”, stelde het comedycollectief wat opgericht is om het vrije woord te verdedigen.

Beschrijving de Alternatieve Oudejaarsconference 2023
2023 is het jaar waar turbulentie heerst, niet alleen in de samenleving, maar ook bij de politici. Massaal verlaten politici als een rat het zinkende schip, de boeren zijn nog laaiender dan ooit, de LHBT-propaganda op scholen neemt steeds bizardere vormen aan en Nederlanders krijgen dit jaar de keuze: de te dikke klimaatpaus met de mainstreammedia als zijn discipelen of kiest de burger eindelijk voor Nederland? In Den Haag is het één voor twaalf, want in andere landen werden de eerste parlementen al bestormd en dat is geen goede zaak. Chris van der Ende zal het podium bestormen met scherpe en rauwe grappen om de boel weer wat lucht te geven.

Stijl
Verwacht een rauwe en cynische comedian die in de stijl van stand-up comedy zegt waar het op staat. Geen oersaai cabaret met een liedje, dansje of een moralistisch vingertje, maar onze “lompe Westlandse boer, verpakt in een tropische verrassing” neemt u mee in de hilariteit van 2023.

 

Bestel HIER je ticket.