CASPIOS & TIME BOMB

CASPIOS & TIME BOMB

Datum: vrijdag 22 september 2017
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Timebomb: 
Wij, Timebomb, zijn als vijftal begonnen in de brugklas. Bij ons eerste optreden op school werden we door een jury uitgekozen voor de MYID Finale in het Stadstheater waar meerdere scholen uit Zoetermeer aan meededen. Het was al heel bijzonder dat we daar mochten optreden, maar tot onze grote verbazing wonnen we ook nog waardoor we 1000 euro kregen. Nu, vijf jaar later, zijn we met z’n vieren: Sander Hurks (bas, zang), Rik Oldenziel (gitaar/zang), Quinten van Winden (gitaar/zang) en Quinten van Capelleveen (drums). We spelen voornamelijk covers, maar sinds kort ook een eerste zelfgeschreven nummer.
.

Caspios:
Caspios is de schoolband van het Picasso Lyceum die In 2009 is gestart. Het eerste jaar was meteen een succes door veel optredens en een derde plaats op de Zoetermeerse talentenjacht ZoTalent. Het jaar daarna was misschien nog wel succesvoller met nog meer optredens, waaronder een avondvullend programma met een Zoetermeers koor en zelfs de eerste plaats op ZoTalent. Naast deze optredens speelt Caspios in de pauzes van het leerlingen- en docententoneel, hebben ze in de finale gestaan van My Id talentenjacht, zijn ze op Z-fm geweest waar zij live op de radio hebben gespeeld, hebben ze een cd opgenomen in een professionele studio en hebben zij in september 2013 deel uitgemaakt van het theater spektakel Romeo meets Julia van Greg & Baud Productions. Caspios heeft in oktober 2016 in een met cello, trompet en saxofoon uitgebreidde gelegenheids band deelgenomen aan de voorstellingen van Vermoorde Onschuld. Elk jaar zijn er leerlingen die examens doen en dus de schoolband verlaten. Hierdoor is er regelmatig plek voor nieuw talent binnen de band. Deze plaatsen worden middels audities ingevuld.

Op dit moment bestaat de band uit: Alyssa van Kuivenhoven (zang), Jaco Oskam (zang), Rik Oldenziel (gitaar), Quinten van Winden ( gitaar ), Quinten van Capelleveen (drums), Sander Hurks (basgitaar)
.

Oud- Caspios:
Caspios is niet alleen een band maar er ontstaat vaak ook een hechte vriendengroep. Dit was zeker het geval bij de samenstelling van vorig jaar. Dat het schooljaar voorbij was betekende gelukkig niet het einde van de band. We zijn doorgegaan en proberen nog regelmatig op te treden. We hebben enorm veel lol en plezier tijdens het maken van muziek. We spelen covers van allerlei soorten muziek maar de meeste energie krijgen we van rock nummers. Oud- Caspios bestaat uit Marit van der Burgh (drums), Sander Hurks (basgitaar), Quiten van Winden (gitaar), Rik Oldenziel (gitaar), Fleur van Amstel (zang) en Jaco Oskam (zang).

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.