COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 23 september 2022
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

We zijn terug! Comedy079, de enige open mic in Zoetermeer waar alle comedians, met of zonder ervaring, van harte welkom zijn. Maak je klaar voor weer een avond vol humor en gezelligheid op vrijdag 23 september vanaf 20:30 uur in JJ Music House in Zoetermeer. We trakteren je ook dit keer weer op een spetterende line-up van maar liefst 8 comedians.
Volg Comedy 079 ook via instagram (@comedyzoetermeer). Meedoen met een open mic bij ons? Meld je aan door je bio en foto te mailen naar: info@comedy079.nl.”

Bestel HIER alvast je ticket.

 

 

 

 

 

Yrla Yrla heeft een onuitspreekbare naam, maar na de show zul je ‘m zeker onthouden! Ze is de leukste thuis, volgens haar enige huisgenoot. En sinds deze zomer verspreidt ze haar gortdroge gappen ook op het podium.


Roos Vervelde Roos is een 24-jarige masterstudent, woonachtig in Amsterdam. Ze is bijna klaar met haar studie, en mag dus eindelijk beginnen aan haar quarterlife-crisis. Hoe leuk?? Op haar instagram @roozzel plaatst ze soms gedichtjes die ze voornamelijk zelf erg amusant vindt. Maar laat dat je niet tegenhouden om haar ook te volgen!!


 

Ronald Oudman Ronald is een comedian / cabaretier die houdt van absurdistische humor en onverwachte uitbarstingen. Zijn motto is: Ik heb niks tegen humor, maar het moet wel leuk blijven! Meer info is te vinden op zijn website: www.studiodegarnaal.nl/theater


 

Maurits Zoetermeerder Maurits begon comedy te ontdekken op de basisschool. Hij deed Najib Amhali na en kwam erachter dat mensen entertainen zijn ding was. In augustus 2021 deed hij een cursus stand-up comedy en daarna begon hij met optreden. Hij is nu 16 jaar en zijn doel is een grote en bekende comedian te worden.


 

Marc Pluijmaekers Marc heeft Limburgse roots, maar is na zoveel jaren in de Randstad zijn zachte ‘G’ inmiddels wel kwijt. Nu de kilo’s nog. Een Bourgondiër in de Vinex, die wanhopig elke kans aangrijpt om aan zijn treurige leven te ontsnappen. Tevergeefs.


 

Wilhelm van Zuyden Wilhelm is geboren en getogen in Limburg. Hij studeerde rechten en werkte als jurist voor een ministerie, lobbyist in Brussel en analist voor een internationale bank. Sinds 2019 is Wilhelm weer terug in de publieke sector. Hij woont in Leiden met zijn vrouw en dochter. Naast zijn werk is Wilhelm cabaretier / comedian en schrijver van observaties en beschouwingen. Hij laat zich inspireren door de dagelijkse dingen die op zijn pad komen. Van triatlon-avonturen tot de gevolgen van de uitrol van het 5G-netwerk, van yoga mantra’s tot het gevoel dat iedereen naar je kijkt. Wilhelms opinies zijn in diverse landelijke dagbladen gepubliceerd. Het liefst vertelt hij zijn verhalen en belevenissen op het podium voor live publiek.


Theater Het Pakhuis – www.pakhuishoorn.nl

 

Yvette Yvette is een rasechte Zoetermeerse van ergens in de dertig met een passie voor comedy en plezier maken. Op een openhartige, gevoelige en relativerende wijze neemt ze je graag mee in haar persoonlijke belevingswereld over de geneugten van het leven.


 

Jerry Grando
Jerry, overdag een boekhouder en in de avond..Wat heeft deze kleurrijke persoonlijkheid nog meer te vertellen…