BRAD ‘GUITAR’ WILSON + Support

BRAD 'GUITAR' WILSON + Support

BRAD 'GUITAR' WILSON + Support

Datum: zondag 29 oktober 2023
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Bestel HIER je ticket.

 

Cali Bee Music is verheugd aan te kondigen dat Brad “Guitar” Wilson zijn nieuwe album, Lovers Before Sunrise, op 7 april 2023 heeft uitgebracht. Het album heeft al drie nummer 1-hits opgeleverd op de radiolijsten in Brads thuisstaat Californië, met ‘Black Coffee At Sunrise’, ‘I’m Ready’ en ‘Blues Before Sunrise’. Het album staat momenteel in alle wereldwijde hitlijsten in de Top 30 van albums, gespeeld op onafhankelijke radio.

Wilson heeft talloze keren getourd met de legendarische band Chicago. Hij staat bekend als een moderne, knappe gitarist die als de beste de zaal kan vermaken. Wilson wordt door zijn publiek meer gezien dan alleen als een getalenteerde en charismatische gitarist, maar hij is ook een opwindende entertainer. Zijn optredens hebben hem tot een opvallende hit gemaakt op talloze shows. Wilsons liveshow wordt met pit en klasse gepresenteerd.

Hij was al een hitmaker met vijf albums op de wereldwijde radio en scoorde zijn eerste Amerikaanse hit. #1 filmtrack met het nummer ‘Teaser’ uit de film Vampires van John Carpenter, een samenwerking met producers The Robb Brothers. Andere belangrijke prestaties zijn onder meer zijn televisieliedjes op CBS en NBC.

www.bradwilsonlive.com


 

The Handsome Hound Dogs is een blues(rock)band uit Zoetermeer die in 2020 is opgericht. The Handsome Hound Dogs spelen voornamelijk blues, bluesrock en rock ‘n roll en zijn bekend om hun energieke optredens. Hun repertoire bestaat uit covers van bekende blues klassiekers, zowel oud als nieuw, maar ze werken ook aan eigen materiaal. Hoewel de band nog relatief kort samen is, hebben ze al op diverse podia gestaan, voornamelijk in Den Haag en omgeving. Met hun rauwe, soulvolle geluid en onweerstaanbare energie weten ze het publiek te verleiden en in vervoering te brengen. The Handsome Hound Dogs blijven zich ontwikkelen en beloven nog veel meer geweldige optredens en muziek te brengen in de toekomst!