BRAD ‘GUITAR’ WILSON + support

BRAD 'GUITAR' WILSON + support

BRAD 'GUITAR' WILSON + support

Datum: vrijdag 18 oktober 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Brad Wilson staat bekend als een getalenteerde en charismatische gitarist, die hem zijn bijnaam Brad Guitar Wilson heeft opgeleverd. Op het podium verstaat hij de kunst om de blues met pit en klasse tot leven te brengen wat een dynamische liveshow oplevert.

Brad, die talloze keren getourd heeft met de legendarische band Chicago, was al een hitmaker met maar liefst vijf albums op zijn naam. Hij scoorde zijn eerste Amerikaanse hit met de filmtrack ‘Teaser’ uit de film ‘Vampires’ van John Carpenter en producers The Robb Brothers. Andere belangrijke prestaties zijn onder meer zijn televisieliedjes op CBS en NBC.

Zijn laatste album “Lovers Before Sunrise” uitgebracht in 2023, heeft drie nummer 1-hits opgeleverd op de radiolijsten in Brads thuisstaat Californië. Het album staat momenteel in alle wereldwijde hitlijsten in de Top 30 van albums, gespeeld op onafhankelijke radio.

www.bradwilsonlive.com

 


SUPPORT

The Handsome Hound Dogs spelen vuige bluesrock en rock ‘n roll (covers en eigen werk) en zijn bekend om hun energieke optredens. Met hun rauwe, soulvolle geluid en onweerstaanbare energie weten ze het publiek te verleiden en in vervoering te brengen.

De band bestaat uit: Jeffrey Dijkhuizen – Zang en gitaar Patrick de Jong – Basgitaar Mart v/d Wiel – Drums


Bestel HIER je ticket.