JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: BRAD ‘GUITAR’ WILSON

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: BRAD 'GUITAR' WILSON

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: BRAD 'GUITAR' WILSON

Datum: zaterdag 18 mei 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

 

Cali Bee Music is verheugd aan te kondigen dat Brad “Guitar” Wilson zijn nieuwe album, Lovers Before Sunrise, op 7 april 2023 heeft uitgebracht. Het album heeft al drie nummer 1-hits opgeleverd op de radiolijsten in Brads thuisstaat Californië, met ‘Black Coffee At Sunrise’, ‘I’m Ready’ en ‘Blues Before Sunrise’. Het album staat momenteel in alle wereldwijde hitlijsten in de Top 30 van albums, gespeeld op onafhankelijke radio.

Wilson heeft talloze keren getourd met de legendarische band Chicago. Hij staat bekend als een moderne, knappe gitarist die als de beste de zaal kan vermaken. Wilson wordt door zijn publiek meer gezien dan alleen als een getalenteerde en charismatische gitarist, maar hij is ook een opwindende entertainer. Zijn optredens hebben hem tot een opvallende hit gemaakt op talloze shows. Wilsons liveshow wordt met pit en klasse gepresenteerd.

Hij was al een hitmaker met vijf albums op de wereldwijde radio en scoorde zijn eerste Amerikaanse hit. #1 filmtrack met het nummer ‘Teaser’ uit de film Vampires van John Carpenter, een samenwerking met producers The Robb Brothers. Andere belangrijke prestaties zijn onder meer zijn televisieliedjes op CBS en NBC.

www.bradwilsonlive.com

Bestel HIER je ticket.

 


JJ’s Blues Club 2024

JJ Music House is een bekend muziekpodium in Zoetermeer en omstreken. Onder de noemer JJ’s Blues Club worden een reeks van JJ’s Blues Club avonden in 2024 georganiseerd. In deze club worden verschillende bluesstijlen ten gehoren gebracht in een fantastische sfeer en altijd met goed geluid en licht, zoals wij al jaren gewend zijn. Het betreft bekende en ook minder bekende bands/muzikanten. De bluesavonden / bands kunnen deels worden gesponsord door organisaties die een werkelijke mix willen maken tussen zakelijk en muzikaal interesse (Vraag naar ons sponsorprogramma en kijk welke mogelijkheden JJ’s Blues Club allemaal kan bieden).

Eén of twee keer per jaar organiseren wij ook een JJ’s Blues Club XL, buiten evenement. De eerste in 2024 zal zijn op 14 september a.s.