BOTT & ROAD 2 NOWHERE

BOTT & ROAD 2 NOWHERE

Datum: zaterdag 22 augustus 2015
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Locatie
JJ MUSIC HOUSE

Categorie:


INFORMATIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAROAD 2 NOWHERE                                        

De muzikanten Jako en Olga hebben naast hun vaste rock & bluesband Nixxan, het muzikale project ROAD 2 NOWHERE.  Met dit project maken zij een zijstap naar de akoestische muziek. Deze afwisseling geeft hen de broodnodige inspiratie en plezier waarmee zij op een energieke en eigenwijze manier de rock & bluesnummers een akoestische twist weten te geven. Olga heeft een dijk van een stem en Jako is een virtuoos op gitaar.

Nieuwsgierig? Bekijk Road 2 Nowhere op Facebook

 

BOTT

Bott

Back on the Track, verkort tot BOTT is een coverband uit de regio. BOTT speelt pop- en rocknummers uit de periode 1965 tot heden. Naast nummers van Engelse en Amerikaanse muzikanten staan ook nummers van Nederlandse muzikanten op het repertoire. The Stones, John Mayer, Primal Scream, Melissa Etheridge of Imagine Dragons, Ilse de Lange, Anouk en Golden Earring zijn slechts een greep uit het repertoire. Voor elk wat wils dus.

BOTT bestaat uit Sandy en Silvana (zang), Toni (zang & gitaar), Tom en Jeroen (gitaar), Rob (bas) en Hans (drums). Jeroen en Silvana versterken de band sinds een paar maanden wat een nieuwe impuls aan het repertoire heeft gegeven. De bandnaam “Back on the track” is afgeleid van een tekstfragment van het nummer “Back in black” van AC/DC.