ANDROMEDANCE

ANDROMEDANCE

Datum: vrijdag 2 december 2016
Aanvang: 21:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

ANDROMEDANCE werd in 2015 opgericht. Net als hun afkomst is de muziekstijl en -smaak van de bandleden zeer divers. Ze spelen popmuziek in de stijlen: soul, r&b, funk, reggae, hip hop, disco, acid jazz, latin en rock. Commerciële en minder commerciële covers, Golden Oldies tot hedendaags repertoire. Zolang de nummers maar dansbaar en swingend zijn, want een feestje bouwen met enthousiast publiek is wat deze band het liefste doet…

Op 2 december 2016 zullen zij in JJ Music House hun 1e single “TRINITY” live ten gehore brengen. Daarna wordt de officiële single en videoclip uitgebracht. Een spannend moment voor met name Yolanda Bertez (vocalist/songwriter), Christian Wattimena (bassist/componist) en Paul Mertodikromo (toetsenist/producer). Wat als een coverproject begon, hebben zij besloten hun krachten als producerstrio Groove Galaxy te bundelen en ook eigen werk met ANDROMEDANCE uit te gaan brengen. “TRINITY” is de eerste van vele singles die zullen volgen.

De overige leden zijn: Dennis Hillris (zang), Toeti Martokarijo (zang), Kenny Haye (zang), Edwin van Ooijen (gitaar), Benny Rumahlewang (drums) en Michael Rutges (percussie). Allen zeer bevlogen muzikanten met heel veel ervaring in bands en andere projecten. Met de liefde voor muziek die zij samen delen en de vriendschappelijke sfeer onderling, is het altijd fijn om naar deze band te kijken en te luisteren.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.