ALFA FEMALE & CURRENT — VOOR HET KWF!

ALFA FEMALE & CURRENT -- VOOR HET KWF!

Datum: zaterdag 2 maart 2019
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

De rock bands Alfa female en Current – Band willen op 2 maart een mooie avond neerzetten om geld in te zamelen voor het KWF!
Wat is er mooier om een avond uit je dak te gaan en dan ook nog een goed doel te steunen.
Iedereen kent iemand in zijn omgeving die is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte of kent wel iemand die nog keihard aan het vechten is tegen deze ziekte. Machteloos zijn wij niet, want je kan altijd doneren voor nog meer onderzoek!! We willen dit doen in samenwerking met JJ MusicHouse en de SamenLoop voor Hoop Zoetermeer.
Tickets zijn hieronder te bestellen en ze kosten maar slechts 5 euro. Uiteraard zal er ook een extra pot binnen staan, mocht je meer willen doneren!
Wie komt met ons mee rocken?!
.
.
CURRENT:
Een Leids-Haagse rockformatie begonnen als coverband. Op pittige, harde en energieke nummers kunnen gerekend worden! Van Metallica tot de Guano Apes, van Paramore tot Muse en van AC/DC tot Slash; er komt van alles voorbij. Sinds vorig jaar schrijven we eigen nummers. Wat voor? Songs met scheurende gitaren, knallende drums, strakke bas en een denderende zanglijn! Deze avond zal een eerste try-out zijn waar we naast een paar heerlijke covers een aantal eigen nummers voor het eerst live gaan laten horen. Wie komt met ons mee rocken?!
.
Lisa van Zanen: Lead Vocals
Felix Motzheim: Guitar & Backing Vocals
Kai van der Zwan: Guitar
Kasper van den Hout: Bas
Marit van der Burgh: Drums
.
Alfa Female:
Simpel, hard, knettergek. Sinds 2006 op de buhne de langst bestaande female fronted band van Den haag en omstreken!
Covers? Jazeker! AC/DC, Led Zeppelin, Alanis Morisette, Tina Turner, ZZ-Top, Donna Summer met een scheurgitaar, etc etc..
Eigen werk? Uiteraard wordt de avond gevuld met meer eigen werk dan covers. Vooral de nieuwe liedjes hebben een vleugje van de de Foo Fighters, Nothing but thieves, Aerosmith, en natuurlijk onze grote helden van AC/DC.
.
Wat kan je dan verwachten van deze dames en heer?
Keiharde no nonsense in your face liedjes die Alfa maakt zoals wij in het echt zijn, stom dansen on stage, (hey, muzikanten dansen niet!) vleugje stand-up comedy (meer elkaar afbranden met een knipoog) en veel interactie met het publiek, jullie dus!!
.
Zien en horen is beleven en geloven dat deze 3 dames met een sloophamer van een drummer er een onvergetelijke avond van maken voor mensen die ook ZONDER oordopjes durven komen luisteren, want dan hoor en zie je Alfa Female zoals het hoort! Neem je dan een “ruis” in je oren mee naar bed? Dan weet je dat het een zeer geslaagde avond was!
.
Rock en Roll!
.
Liza van Rutte: Lead Vocals en gitaar
Debby van Lochem: Backing Vocals en lead gitaar
Cyntha Haan: Backing Vocals en Bas
Tommy Schweinsberg: Drums
>