ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 25 oktober 2015
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

   Lotte Veldman, (16 jaar)unnamed (3)

“Ik speel gitaar, zing en schrijf zelf liedjes (ik speel ook covers). Ik ben vooral geïnspireerd door verschillende rockbands, dus dat is ook wel terug te horen in wat ik zelf schrijf.
Naast dat ik dit solo doe speel ik ook in de band Under the Palmtree.”
Aldus Lotte.

 


Fred de Wildeunnamed (1)

Fred de wilde, speelde inde sixties in Hu & the Hilltops en Shocking Blue. Hij was al eens te gast op een akoestische middag en speelde toen de nummers, waardoor hij beinvloed was. Dat beviel hem zo goed, dat hij weer een Set heeft samengesteld uit Hollandse sixties nummers.
Denk hier bij aan Sophietje, ritme van de regen en ben ik te min. Maar ook een aantal niet zo bekende nummers uit die periode.

 

.

.

Judy c. & the ManedWolfman

In maart 2014 namen singer-songwriters Judy Carati (geboren in Rotterdam, woonachtig te Delft) en Michel van der Helm (geboren in Wateringen, woonachtig te Rotterdam) deel aan een serie Masterclasses songwriting, gegeven door Robert Jan Stips ( oa. Supersister ,de Nits, Golden Earring) bij de VAK in Delft.

unnamed (2)
Tijdens deze Masterclasses hadden zij elkaar nauwelijks gesproken, maar zij konden elkaars muziek waarderen en het contact was dusdanig aanwezig dat zij wel ideeën hadden voor een gezamenlijk optreden. In December 2014 had Michel zijn laatste optreden met “the Helmet Letters” (2010 – 2014) en ging hij alleen verder onder de naam “ManedWolfman” De afspraak die stond met Judy, die sinds 2011 als “Judy Carati” optreed met liedjes en gedichten, mondde uit in een serieuze samenwerking (sinds jan. 2015) Medio Mei 2015 stonden Judy en Michel voor het eerst samen op het podium onder hun nieuwe naam “Judy C. & the ManedWolfman” in café Rood-Wit te Antwerpen. Hun repertoire bestaat uit zelfgeschreven luisterliedjes die zij zowel akoestisch als versterkt ten gehore kunnen brengen met gebruikmaking van verschillende instrumenten. In hun liedjes zijn invloeden van verschillende muzikanten te horen, zoals o.a. Luka Bloom, Jefferson Airplane, Joni Mitchel, Michelle Shocked, Kristin Hersch, June Tabor, Nick Cave en David Sylvian. Het samenspel van een songwriter met Poëzie (songdichter) en een pure muzikant zonder Franje is een aanwinst voor elkaar. Op het moment dat de muzikale samensmelting daadwerkelijk vastigheid heeft gevonden, zullen de liedjes van “Judy C. and the ManedWolfman” digitaal worden opgenomen en hopelijk de erkenning krijgen, die ze verdienen. Tot die tijd zal het publiek geboeid worden door de uitdaging van twee ambitieuze singer-songwriters; Puur, Persoonlijk en Organisch, die elkaar ondersteunen en in hun muzikale kracht zetten…………

 

unnamed (5)

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.