ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 31 januari 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE


Karen MeindertsKaren @ JJ Music House
Al jaren schrijft Karen haar eigen muziek, de laatste jaren steeds serieuzer. Daarnaast blijft ze zich ook nog steeds richten op het coveren van nummers. Het leukst is het om zo’n cover een ‘eigen draai’ te geven. Tijdens de akoestische middag zal ze zowel covers als eigen werk ten gehore brengen. Voornamelijk Engelse nummers, maar af en toe zal er ook een Nederlands nummer voorbij komen.
.
.
 
 .
 .

The Vintage ConnectionThe Vintage Connection @ JJ Music House
The Vintage Connection is een Country Folk Band uit Woerden en roept met haar semi akoestische ongecompliceerde meerstemmige muziek, gegoten in een eigen jasje, herkenbare muzikale herinneringen op.

De “The Vintage Connection” Band bestaat uit: Henk Berkheij – Guitar & Voice, Leo Peterse – Bas & Voice, Dick van Vliet/Cajon – Drums & Flute, Daniel Wouters – Guitar & Voice en Marcel Kooijman – Keyboards & Voice.
 
 .
 .
 .
.
.
 
.
A MysterEAMisterE @ JJ Music House
A MysterE is een geraffineerde, sterke en gedreven singer-songwriter en brengt zijn liedjes zelfverzekerd en met een bijzonder sympathieke uitstraling. Wat opvalt zijn de mooie composities die knap in elkaar zitten. De vaardige gitarist stopt originele akkoorden in zijn liedjes, Engelstalig werk met sterke teksten. Zijn repertoire, gitaarwerk en stem worden als vernieuwend  gezien. Een verfrissing in wat er allemaal al is aan muziek.Zijn muziek is geïnspireerd door films, het leven en helden zoals Elliott Smith, Nick Drake, Jeff Buckley, George Harrison en Paul Weller. Het is niet voor niks dat hij zijn muziek omschrijft als ‘Music that goes through your spine’Zo wist hij o.a. al in Neil Young’s anti-Bush/Iraq ‘Impeach the President’ hitlijst te belanden. Vorig jaar maakte hij zijn nationale radio debuut op Radio 1.
.
.
4629a512-0ba2-4d74-8b32-35c5d6732499
RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.