ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 28 januari 2018
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Francesca en Marlon
Ze ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens een diepzinnige NLP-cursus. Tussen de opdrachten door ontspanden ze door het maken van muziek en sloten ze de cursus af met een feest van een concertje. Nu een jaar later hebben ze er weer zin in. Met wat guilty pleasure songs schieten ze op akoestische wijze de hele top 2000 door.
.

Timber
Een laatbloeier, een veteraan, maar hij heeft de passie van een jonge gast. In 2010 lanceerde hij zijn eerste cd, getiteld ‘Book of life’. Het album verleidde de media tot zeer positieve recensies, zoals Music Maker: “Timber schrijft persoonlijke, intieme teksten en weet die met veel emotie te vertolken”. En de Zuid-Hollandse Popunie schreef: “Hij weet verdomd goede popliedjes te schrijven”. Zijn nieuwe cd ‘Clouds’ is volgens Lust for life “ideale zondagochtendmuziek”. De Popunie schrijft onder meer: “Dit liedje misstaat zeker niet op NPO Radio2” en Timber weet je bij de lurven te pakken”.

Wie de moeite neemt om te graven, en iedere muziekliefhebber zou dat moeten doen, ontdekt de diepere lagen in de songs van Timber. Ook live zet hij zijn luisteraars in beweging met zijn eigen liedjes. En altijd vol overgave en met de urgentie om het publiek een indringende muziekavond te laten beleven. Met zijn nieuwe liedjes stapt Timber gedreven 2017 in. Klaar om ontdekt te worden door de pure muziekliefhebbers van kleine, akoestische popliedjes met Americana-invloeden. Luister maar!
.

Ronn van Etten
Componerende dichter, bandlid, solo-performer Ronn van Etten werd in Voorburg geboren op 3 juni 1955.
Hij zetten zijn eerste stappen in de muziek op zijn 10e levensjaar en sindsdien speelt hij gitaar, een beetje toetsen, waar later bas en drums bij komen. Muziek was en is nog steeds zijn grootste – inmiddels uit de hand gelopen- hobby. Zijn eerste album “Stil en Verwonderd” verscheen in 1995, met Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door het verwachten van-, de geboorte- en eerste levensjaren van zijn twee dochters. Daarna duurde het lang tot er nieuw eigen werk verscheen. Hij speelde hij in allerlei pop-formaties, waaronder Balloon, Flirt, Prints en meer. In 2015, na enkele albums met covers, verschijnt zijn DVD “Getekend” met muziek-videoclips, geïnspireerd door de tekeningen van Joyce Koomans. In dezelfde periode neemt hij ook Engelstalig werk op voor zijn dubbel-cd, “All Sorts … One Guy” (okt. 2015), met maar liefst 32 stukken variërend van pop, reggae, rock, blues en zelfs een klassieke compositie. Zijn laatste Engelstalige productie (sept. 2015) heet “Shades of Blue’s”. Dit album is geïnspireerd door de blues, rock en allerlei actuele gebeurtenissen in de wereld. Het album gaat over verschillende vormen van “je blue voelen”. In 2017 verschijnt een nieuw Nederlandstalig album met de titel “Een Leven Lang Liedjes”, waarmee hij ook wil optreden in kleine theaters en/of kleinkunst-gelegenheden.
Lopende projecten zijn een meditatie CD en een CD met louter klassieke muziek. Uit het bovenstaande blijkt dat Ronn blijvend overloopt van inspiratie voor nieuw werk en dat hij kan putten uit een grote collectie geschreven songs én dat hij daar ook het nodige mee doet. Hij treedt veel op in verscheidene formaties zoals Flirt, New Page en MiRoJo, in een duo (Ronn & Rosy), waarmee hij vooral covers ten gehore brengt. Daarnaast groeit het aantal solo-optredens.

De verkoop van zijn albums gebeurt voornamelijk tijdens optredens en ook door de video’s die er terug te vinden zijn op bijvoorbeeld Facebook en YouTube. Hiermee bereikt hij een groot publiek die albums rechtstreeks bestellen. Zelfs het album uit 1995 is nog steeds verkrijgbaar!

Ronn is –deels- werkzaam als trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, en de andere 80% gaat op aan veel muziek. Hij schrijft nog steeds regelmatig nieuw werk en met wat hij in de loop van de jaren heeft geschreven zal er nog veel muziek verschijnen.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.