ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 26 november 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Jeroen Timmermans
Jeroen Timmermans, singer-songwriter uit Breda, brengt zelfgeschreven materiaal dat soms doet denken aan James Taylor en Paul Simon. Na jaren een zijn-naam-dragende band geleid te hebben, treedt hij nu solo op. Zijn creaties worden onder andere gebruikt in theatervoorstellingen (Amio) en films (Tonio). Voor dit optreden probeert Jeroen nieuw folky materiaal uit.
https://open.spotify.com/artist/3rqjztlKyh5eIcdbqhE5HZ

 .

Blues Willis, 
Alleen een akoestische gitaar en een stem dat is Blues Willis. Freek Carels en Peter v/d Heuvel maken samen Rauwe, Mooie en Gevoelige blues. Blues Willis is spontaan ontstaan om een invulling te geven aan een akoestische jammsessie in een cafe in Zoetermeer. De thuisbasis van Blues WIllis. Dit bleek zo goed te bevallen, dat de nieuwsgierigheid is gewekt om te ontdekken waar deze samenwerking toe zal leiden.
Na een succesvol optreden bij Radio Den Haag FM en later Podiumcafe de Boerderij, Zoetermeer is Blues Willis nu klaar voor het inmiddels welbekende Acoustic Afternoon event bij JJ Musichouse.
Alleen een akoestische gitaar en een stem dat is Blues Willis. Rauwe, Mooie en Gevoelige blues, kom het beleven…

.

VAN PIEKEREN is een Nederlandstalige band uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-acoustische setting. Vergeet sterren.nl-repertoire; denk “Tom Waits meets Jacques Brel en Herman van Veen”. Eigen werk, hier en daar afgewisseld met een bestaand nummer in een ander arrangement.
Bezetting:
Jan van Piekeren – teksten & zang Johan Fransen – gitaar & zang

.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.