ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 30 april 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Karen Meinderts. Al jaren schrijft Karen haar eigen muziek, de laatste jaren steeds serieuzer. Daarnaast blijft ze zich ook nog steeds richten op het coveren van nummers. Het leukst is het om zo;n cover ‘een eigen’ draai te geven. Tijdens de akoestische middag zal ze zowel covers als eigen werk ten gehore brengen. Voornamelijk Engelse nummers, maar af en toe zal er ook een Nederlands nummer voorbij komen.
https://www.youtube.com/karencm09

 

Metons is de muzikale samensmelting van Peter Raadsen (gitaar, zang) en Marije van der Nat (zang). Ze hebben al hun lievelingsliedjes bij elkaar gegooid en kiezen daar elk optreden weer de allerleukste uit voor dat moment. Van jazzy tot reggae, via country naar poppy: bekende en minder bekende liedjes van ‘40 tot nu krijgen een heerlijk Metons-sausje. Deze keer met gastmuzikanten Kim Wijsbeek (gitaar) , Ben Kemink (bas), Christiaan Dekker (toetsen) en Maurice Ligthart (slagwerk)

 

Stemvast is een variabele groep zangers rond Helga Buitelaar en dochters Erin en Dane Blom. Er worden fijne zuivere meerstemmige arrangementen gemaakt van bestaand werk, zowel Engels als Nederlands-talig. Allerlei stijlen passeren de revu. Zowel a-capella als begeleid op gitaar (door Johan) van Drunen) zijn de samenklinkende vocalen een streling voor het oor
.
.
.

Ashes brengt eigen arrangementen van bekende en onbekende songs van toen en nu De fijne timing en loepzuivere samenzang zit vol emotie. Ze zijn jong, vers van de pers maar voelen en klinken nu al vertrouwd.

Erin Blom: zang
Dane Blom: zang
Aswhin Hilten: zang en gitaar


Ton Jenner
schrijft melodieuze songs met een persoonlijk tintje en soms met een rauw randje. Op het podium speelt Ton Jenner uitsluitend eigen songs. Optredens op de vele podia in de Haagse regio en lokale radio geven de kick om lekker door te gaan. Nieuwe songs schrijven en spelen is een altijd blijvende passie. Ton neemt zijn songs op in zijn eigen Palmwood Studio, vaak met behulp van muzikale vrienden.

Meer informatie:
www.tonjenner.nl

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.