ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 28 mei 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Raising Hats
Is een multi-instrumentale, akoestische folk-rockband, die voornamelijk eigen nummers speelt. De teksten kenmerken zich door een grote betrokkenheid bij sociale gebeurtenissen. Raising Hats bestaat uit: Reitse Lemstra: Zang, Gitaar, 12-string & Magnusorgel, Luuk van Zutphen: Zang, Akoestische Bas, Mandoline, 5str. Banjo, Omnichord, ShrutiBox & Accordeon. Hans van Zutphen: Cajon, Percussie & Didgeridoo.
De band Raising Hats is opgericht in maart 2009, door singer-songwriter Reitse Lemstra. In datzelfde jaar verscheen de debuut CD: ‘A Brand New Spark.’ Afgelopen jaren traden zij regelmatig op in Nederland en Duitsland, in theaters, festivals, maar ook in huiskamers. Het multi-instrumentele karakter van de band is essentieel. Het instrumentarium wordt te pas en te onpas ingezet. ‘Het is maar net waar de song om vraagt, wij passen het instrumentarium er op aan.’
.

Ronn van Etten
Musicus van allerlei soorten (zoals de titel van zijn voorlaatste CD: “ALL SORTS … ONE GUY”). Ronn begon in de Zoetermeerse sympho-rock band BALLOON en speelt momenteel in de bands FLIRT, NEW PAGE, MIROJO. Ook treedt hij solo op of als duo (Ronn&Rosy). Onlangs speelde Ronn nog tijdens Gluren bij de Buren, met Nederlandstalig repertoire. Op de acoustic Afternoon zal hij eveneens de Nederlandstalige kant van zijn repertoire brengen, alhoewel je natuurlijk nooit weet of er toch nog iets anders gebeurt.
.

Sara L
Wij zijn Paula en Ronald en wij vormen samen het duo Sara L. Wij zijn al een geruime tijd bezig in de muziek. Paula zingt al jaren in diverse bandjes van jazz tot pop en treedt ook regelmatig solo op met bandbegeleiding. Ronald is een aantal jaren geleden begonnen als bassist in diverse Rock/popbandjes en is nog actief als bassist in een coverband. Maar het spelen van mooie ballads of luisterliedjes is wat hij thuis heel graag doet. Paula was op zoek naar een gitarist om mooie nummers samen ten gehore te brengen. Ongeveer 15 maanden geleden vonden zij elkaar en dat resulteerde in duo Sara L. In 2014 hebben we een aantal mooie optredens gehad en daaruit is het plan ontstaan voor het maken van een cd. De eerste opnames zijn al achter de rug en we hopen de cd binnenkort te presenteren.
.

Claudia Robbens 
Met haar nieuwe songs laat Claudia Robbens horen, dat ze het afgelopen jaar een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het zijn pure songs, die door de Zoetermeerse singer-songwriter vertolkt worden. Claudia heeft na het ABBA Stars on 45 project waar zij de beide vocalen heeft gezongen, het Nationale Songfestival, solo-en studiowerk in de soul en jazz-scene haar eigen stijl gevonden. Samen met gitarist Kim Wijsbeek, die haar stukken arrangeerde, Dick Hoppe op bas en Ruud de Grood op toetsen en gitaar is zij wederom te zien op deze Akoestische middag.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.