ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 30 oktober 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

francesco danielFrancesco Daniel
Een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want ToBe Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit. Hij begeleidt zichzelf op zijn akoestische gitaar. Dat klinkt misschien saai, maar rocken kan hij zeker wel! Francesco Daniel heeft verder een EP genaamd ‘Acoustic Sonnets’ die te vinden is op Spotify en Itunes. Ook is hij theateracteur en schrijver van gedichten en theaterstukken. Bent u nieuwsgierig geworden?
Website www.francescodaniel.com
YouTube kanaal www.youtube.com/user/MrFrancescodaniel

De Tastde tast
Willem Jacobs vertelt en zingt over zijn ontroerende zoektocht naar zijn innerlijk kind. Prachtige verhalen, van een 64 jarige zielzwerver, die vertellen over leven en dood en wat zich daar nog tussenin afspeelt. Jacobs beschikt over de kunst om op ongedwongen, natuurlijke en indringende wijze de dingen die hij beleefde en voelde tijdens deze zoektocht, voor iedereen voelbaar en bijna tastbaar te maken. Met zijn rauwe ongepolijste stem en heerlijk akoestisch gitaarspel neemt hij u mee op zijn tocht, doorspekt met verhalen over veel van zijn verkeerde beslissingen in zijn leven als gevolg van het verstopte innerlijk kind in zijn leven. Tijdens een open podium ontmoette hij Ivan van den Helder en werd geraakt door zijn prachtige Graham Nash achtige stem en goede gitaarspel. Jacobs  rauwe en van den Helder’s  breekbare stemgeluid zorgen ervoor dat de liederen van Jacobs tot prachtige innerlijke schilderijen worden gezongen en gespeeld.
Verder nog heerlijke muzikanten zoals Thijs van Zutphen op de bas. Arno Baars op cajon en Suzanne Zwetsloot op saxofoon.

Doelloos en Lelijkdoelloos en lelijk
Muziek brengen hoeft niet moeilijk te zijn. Eén gitaar, één cajon en één stem brengen deze 3 vrienden samen om nummers te spelen die bekend in de oren klinken maar die niet gaan vervelen omdat deze gasten de kans grijpen om elk nummer weer in een nieuw jasje te steken. Ze improviseren met grooves en structuren op het moment zelf waardoor er een leuke interactie ontstaat onderling maar ook met het publiek.
De bezetting: Fabian – percussie, Rafael – zang & Vincent – gitaar

Dear Francis
Na jarenlang ongeveer alle podia van Nederland (en daarbuiten) te hebben beklommen hebben de vier doorgewinterde muzikanten van Dear Francis besloten de versterkers uit te zetten en de grootste hits uit de Top40 en de Top2000 terug te brengen tot de essentie.

Met kenmerkende meerstemmige zang, ondersteund door alleen akoestisch gitaar, bas en cajón bekende en soms vergeten (ohja!) nummers op hoog niveau gebracht.
Met evenveel enthousiasme als plezier worden positieve en ‘uplifting’ liedjes van Justin Timberlake en Jason Derulo, Bryan Adams, Jason Mraz, Abba en nog veel meer in een ontspannen sfeer keer op keer omgetoverd tot verrassende muzikale kadootjes.

Van trouwreceptie tot bedrijfsevenement. Van achtertuin tot festivalpodium. Helemaal akoestische of in een versterkte setting, de leden van Dear Francis voelen door hun ervaring elke situatie haarfijn aan. Heeft u een verzoekje? Door het persoonlijke en toegankelijke karakter van de band is tijdens een optreden alles mogelijk. Bij Dear Francis is elk optreden uniek en wordt gegarandeerd elke gelegenheid een onvergetelijk succes.
dear francis

Kijk voor info en boekingen op: https://www.dearfrancis.nl/

 

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.