ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 25 september 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Jacques MeesBOB DYLAN VERTOLKER JACQUES MEES is ongetwijfeld de bekendste en beste Bob Dylan vertolker van Nederland. De troubadour, bon vivant en ras entertainer, neemt zijn publiek mee in de wereld van country, folk en blues. Met doorleefde zang, gitaren en mondharmonica.  Op zijn cd’s staan erg fraaie originele interpretaties van Dylan songs. Jacques zingt als Dylan en heeft de ‘looks en walk’…

Wereldwijd speelt hij op Dylan Tribute Festivals en won diverse prijzen in Canada en de VS. Op het bekende Canadese radiostation Dylanradio.com staat inmiddels  een hele playlist van Jacques. In juni 2016 wordt zijn 11e Dylan album I’ll Remember You uitgebracht waarop weer een aantal niet voor de hand liggende Dylan vertolkingen staan.

Naast Bob Dylan repertoire brengt Jacques met regelmaat een album uit met eigenzinnige eigen composities. Zijn rijke muzikale historie is geworteld in traditionele folkmuziek en blues.

Hij zat in groepen zoals The Sandmen, Double Band, D’n Vedel, Ale en Travelling  Hobo. Zijn songs zijn goudeerlijk, mooi en ontroerend. Ze geven een kijkje in zijn leven.  Doorleefd en in contact met zijn ziel.  Jacques Mees treedt zowel solo als met band op.

Interessant om te bekijken:
Site Jacques Mees
Forever Young Sessions – Rough Cut – Jacques Mees & Band
Medley
Bright Side Of My Life

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.