ACOUSTIC AFTERNOON

ACOUSTIC AFTERNOON

Datum: zondag 26 maart 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Lezismore 1998 besloten Gérard v.d. Heuvel en André v. Toorn dat het tijd  was voor wat nieuws op hun muzikale wegen. Gérard (ex-The Breeze, Junky Jive, St@b) en André (Urf, Runt en Rukvet No.7/8, Viper) verenigden hun kwaliteiten in het akoestisch duo met de welluidende naam “ v.d.Heuvel; v. Toorn” , beter bekend als “ Gé & Dré“.

In 2005 werd nog de full-length cd “The Project” uitgebracht met daarop de medewerking van vele gastmuzikanten. Inmiddels vele optredens verder werd de naam gewijzigd in LEZISMORE en schudden de heren met twee stemmen en twee gitaren de ene na de andere eigen compositie en af en toe een covertje uit de lange mouw. Hun invloeden zijn terug te voeren naar de blues, pop en jazz; dit alles overgoten met een smeuïge singer- songwritersaus. Géén 3 akoorden nummers, maar samenzang en uitgekiende gitaarpartijen met volop ruimte voor improvisatie, dat is waar het om draait bij dit duo.
.

Spin-off 7 Het akoestisch spelen van popliedjes kan zeer openbarend zijn. Toen de coverband & Exit 7 gevraagd werdt om een akoestisch optreden te verzorgen is er bij de zangeres en gitarist van deze band dan ook een nieuwe, extra liefde voor kleine en pure liedjes ontstaan. Onder de naam & Spin-off 7 brengen Tamara & Michel nu bekende Nederlands- en Engelstalige liedjes ten gehore van een grote verscheidenheid aan genres. Van Ruth Jacott, Al Green tot aan Foo Fighters, je kunt van alles verwachten van dit duo. Laat je dan ook meeslepen in de wereld van de kleine, pure liedjes en het plezier waarmee deze worden gemaakt.

.

 

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.