THE CHECK MARKS

THE CHECK MARKS

THE CHECK MARKS

Datum: vrijdag 24 februari 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 12.50

Categorie:


INFORMATIE

Met een klassiek en nostalgisch poprockgeluid en teksten die recht naar het hart snijden, is The Check Marks de creatie van de 45-jarige singer/songwriter Check Scaringi.

Muziek was altijd een belangrijk onderdeel van Checks leven geweest, maar het was ook altijd een bijzaak van de attributen en kuilen die het leven soms kan zijn. In 2021 besloot Check een deur achter zich dicht te trekken en zijn baan van 15 jaar op te zeggen en een deur te openen door voor het eerst een studio binnen te stappen om zijn debuutalbum Broken Yoga Dolls op te nemen, een samensmelting en viering van de klanken. en levensverhaal – een verhaal dat al begint te resoneren met luisteraars en geliefden, jong en oud.

In mei ’22 trokken The Check Marks de aandacht van JB Meijers en kregen ze de kans om als openingsact te pronken met hun spullen in de Paradox in Tilburg, nog voordat hun eerste EP ‘Closing Doors’ op Spotify en andere platformen verscheen.

Terwijl Broken Yoga Dolls nog steeds online wordt uitgebracht, track voor track tussen nu en 16 december, zijn The Check Marks terug in de studio (Okapi Recordings, Rotterdam) om hun tweede en derde album op te nemen dat vanaf 23 februari zal verschijnen. Check en de ‘Marks’ zijn verheugd om vanaf januari te beginnen met rocken op het Nederlandse live circuit – houd ons in de gaten voor meer!

The Check Marks (Check, Erwin Tuijl, Julien Graute, Judith Renkema, Silvan van der Zwaan en Jan Pohl) en hun geweldige achtergrondzangers The Nieuwe Binnenweg Blinding Lights (Anna de Volder, Jurith Schols en Lucy Woodward) is een prachtig voorbeeld van wat geweldige dingen die het universum je te bieden heeft als je voor het eerst de juiste keuzes maakt om de juiste redenen. Die maandagochtend bij Okapi in Rotterdam in de zomer van ’21 was de eerste keer dat ze samen speelden.

Check, geboren in New Jersey in 1977, heeft als kind en als volwassene de hele wereld rondgereisd en woont momenteel in Gouda, Nederland – de enige plek die hij ooit echt zijn thuis kon noemen.

.
.
Bestel HIER je ticket