LIVE OP ‘T TERRAS –GECANCELD–

LIVE OP 'T TERRAS --GECANCELD--

Datum: zondag 15 augustus 2021
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

TIMEBOMB
Is een pop rock / pop punk band uit Zoetermeer bestaande uit Quinten van Capelleveen (drums), Sander Hurks (basgitaar & zang), Rik Oldenziel (gitaar & backing vocals) en Quinten van Winden (gitaar & backing vocals). Vanaf de brugklas was de band al bezig met nummers coveren en optreden in Zoetermeer en omstreken. Na het einde van hun middelbare schooltijd in 2017 volgde een break van een paar jaar, maar nu zijn ze terug! Geïnspireerd door bands als blink-182, All Time Low en The 1975 is Timebomb nu druk bezig met het schrijven en opnemen van eigen werk. Deze nummers in combinatie met enkele rock classics staan garant voor energieke optredens waarbij het publiek niet stil kan blijven staan!
>

.

FRANCESCO DANIEL
De in 1996 op Tenerife geboren troubadour Francesco Daniel weet sinds 2013, nadat hij de talentenjacht I Want ToBe Famous won, mensen te boeien met zijn eigen energieke liedjes en zorgvuldig uitgekozen covers. In 2020 was Francesco te zien in de SBS6 kijkcijferhit We Want More. Gewapend met zijn akoestische gitaar, voetdrum en met drie EP’s op zijn naam is Francesco in staat om telkens weer het publiek mee te voeren naar zijn akoestische rock/pop wereldje!

Francesco brengt muzikale verhalen en liedjes met een boodschap. Van uptempo tot ballads; de muziek van Francesco valt niet in een hokje te plaatsen. Hij stond eerder op grote en kleine podia’s waar onder het Big Rivers festival, Tivoli Vredenbrug en trad samen op met o.a. Jannemien Cnossen, Hans Vandenburg en Tim Akkerman. Of het een feestje is, een intieme show vol verhalen of een grote sing along. Ga mee op avontuur met Francesco Daniel!

.

Pattiwael & Nanuru

Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt en schrijft nummers in de stijl van Joan Baez en Joni Mitchell. Warm, integer en persoonlijk. Haar unieke stemgeluid en authentieke teksten zijn een gouden combinatie. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt daarbij vaak ondersteund door rasmuzikant Pieter Nanuru.
Mirjam en Pieter treden op door het hele land. Je kunt ze boeken voor een luisterconcert, een (straat)festival of een intiem huiskamerconcert. Met Pattiwael & Nanuru ben je verzekerd van een sfeervol optreden van twee ervaren muzikanten. Hun muziek komt recht uit het hart en zal iedereen weten te raken.
.

Pattiwael & Nanuru
‘Liedjes met een betekenis en een verhaal dat aanzet tot nadenken’
‘Zelfgeschreven intieme liedjes met af en toe een rode peper’

.

.

Bestel HIER je ticket.