COMPANY OF DREAMS & MOONSTRUCK

COMPANY OF DREAMS & MOONSTRUCK

Datum: vrijdag 4 oktober 2019
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: €5,-

Categorie:


INFORMATIE

Company of Dreams is een female fronted prog-/ metal-/ rockband uit Nederland.
Ze speelden hun eerste optredens bij de FemMe battles 2017 en eindigden op de 3de plaats in de finale.

De stem van Deborah is stabiel, puur en herkenbaar. De stemmen van Deborah en Alissa klinken perfect samen. Peter drumt strak en combineert verschillende statische geluiden als een percusionist. En met het diepe en dynamische basgeluid van Ruth zijn ze een stabiele basis. Ronald en Marc spelen al samen sinds zij tieners waren en zij wisselen hun slag en solopartijen af op een perfecte manier. Hun typische geluiden harmoniëren heel goed samen. Marc heeft een echt Gibson geluid en Ronald kan je boeien met één enkele noot. De gelijknamige ep “Company of Dreams” is gelanceerd op 10  november 2018 op Dreamfest. Dit was de eerste editie van hun eigen festival in Scum in Katwijk. Het bleek een groot succes en dit jaar organiseren ze de tweede editie Dreamfest  op 2 november 2019.

Bezetting: 
Ronald (gitaar)
Deborah (zangeres)
Peter (drums)
Ruth (basgitaar)
Marc (gitaar)
.

Moonstruck
Moonstruck staat voor strakke vitale rock en is niet bang om chaos en orde met elkaar te verbinden. Chaos staat voor dynamiek en speltechniek. Catchy melodieën en een vertrouwd rockgeluid brengen de boel weer een beetje op orde. Het plezier waarmee Moonstruck speelt en de energie die bij de muziek vrijkomt proberen zij over te brengen op het publiek. De zanger rent wild over het podium, de gitaristen vechten onderlinge duels uit en de drummer en bassist zetten een solide ritmesectie neer!
Moonstruck is in 2015 opgericht met de bedoeling een heavy hardrocksound te combineren met wat invloeden uit de progressieve rock. Rockmetal met een tikkeltje Iron Maiden en een vleugje Queensrÿche. Ook valt de vergelijking met de Canadese progrockband Rush.
Uptempo, slowtempo, ingetogen en uitbundig. Technisch ingewikkeld, simpel & eenvoud. Lang en kort. Voor jong en oud!
Moonstruck kan niet wachten om je mee te nemen naar hun ‘Web of Deception’!

Moonstruck is:
Arnold Kloek Zang
Ronald Blok Gitaar
Vincent van den Bosch Gitaar
Jacco Boer Bas
Michel Blanken Drums